Amanda ble vraket i «The Voice» – så kom den tårevåte overraskelsen

Realityprogrammet «The Voice» på TV2 går ut på at sangtalenter kjemper om mentorenes gunst. Årets mentorer er Espen Lind, Hanne Sørvaag, Sondre Lerche og Yosef Wolde-Mariam.

I epsioden fredag kveld, skulle to og to deltakere fra samme mentorlag synge duell. Etter opptredenen måtte mentoren velge hvilken deltaker som fikk bli med videre.

Amanda Kamara (21) fra Namsos er på Espens Linds mentorlag. Hun ble satt sammen med Signe Aarbostad Sørli (20) i duellen.

Valgte motstanderen

- Dere er gode sangere begge to. Det er vanskelig, men jeg tror jeg ville valgt Signe, sa Sondre Lerche etter duellantenes opptreden av Ellie Golding-låta «Burn».

- Dette kokte! Utrolig underholdende. Jeg liker veldig godt flyten du har Amanda, det er rett og slett deilig å høre på. Jeg ville gått for deg, sa Hanne Sørvaag.

Men det var mentor Espen Lind som skulle gjøre det vanskelige valget med å velge vekk den ene.

- Jeg synes dere leverte så godt som 100 prosent begge to. Amanda, du er bunnstø i tilstedeværelsen og i selve syngingen. Signe, du framstår kanskje som litt mer urutinert, men på en sjarmerende måte. Begge skulle egentlig gått videre, men jeg er nødt til å gjøre et valg. Den som jeg tror jeg kan tilføre mest i denne konkurransen, er Signe, sa Lind.

Amanda Kamara takket for seg:

- Jeg vil si tusen takk for at jeg fikk være med og for at du ville ha meg med på laget. Og så er jeg så klart utrolig skuffet, sa Kamara.

Reddet av Sørvaag

Like etter trykte Hanne Sørvaag på knappen og «stjal» Kamara. Det samme gjorde Sondre Lerche i sekundene etterpå.

En tydelig rørt Kamara måtte ty til tårene da Sørvaag fortalte at hun har ønsket henne på laget fra dag én.

Se hele innslaget her!

- Jeg har tenkt på deg siden live audition: Hun stjeler jeg hvis jeg får muligheten! Jeg klarte nesten ikke å holde meg. Så kommer han (Lerche red.anm.), som heller ville valgt Signe over deg. Ikke gå med på dette tullet! sa Sørvaag.

Og Kamara hørte på henne.

- Tusen takk for at dere ser noe i meg. Det var utrolig deilig å få den responsen som jeg fikk fra deg, Hanne. Jeg vil gjerne være med deg videre.

- Ti ganger verre enn jeg hadde trodd

Kamara sier til TV2 at hun forberedte seg på å ryke ut:

- Da jeg røk ut var det ti ganger verre enn det jeg kunne ha trodd! Det at både Sondre og Hanne ville ha meg med videre, var et veldig godt plaster på såret. Det var veldig kult! Det var ekstra spesielt med Hanne, siden hun ikke trykket på meg på blind audition. Jeg føler jeg har klart å bevise noe for henne.

I tillegg gikk Elisabeth Torstuen fra Aure videre fra fredagens episode.