OmAdressert:

- Helt annerledes å være i Det hvite hus under Trump, enn under Obama

Randi Ness, rådgiver til Natos generalsekretær, Jens Stoltenberg, har møtt USAs president Donald Trump. Til OmAdressert sier hun det er nokså annerledes å være i Det hvite hus mens Trump er sjefen, enn det var under Obama.

Randi Ness, rådgiver for Nato-sjef Jens Stoltenberg, er ukas gjest. Sammen med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller oppsummerer hun nyhetsuka internasjonalt, nasjonalt og lokalt.   Foto: Christine Schefte

Saken oppdateres.

Randi Ness er ukas gjest i Adresseavisens podkast «OmAdressert.» Hun gir seg snart som Stoltenbergs rådgiver og flytter hjem til Trondheim og Trøndelag.

I denne ukas episode skal det handle litt om Natos rolle i en verden som preges av konflikt og stridigheter, men Randi Ness er ikke bekymret for Natos rolle.

- Selv i en tid med store uenigheter mellom Europa og USA, og internt i Europa, ser vi at statslederne klarer å bli enige om Natos fremtid. Jeg er ikke bekymret for alliansens fremtid, sier Ness.

VG skrev denne uka en bredt anlagt sak om interne stridigheter i Trøndelag Ap. Situasjonen i Trøndelag og nasjonalt for Arbeiderpartiet er også denne gangen et tema i podkasten.

Miljøgatene i Trondheim og oppussingen av Torget skaper både begeistring og forargrelse. Men må de midlertidige løsningene være så stygge? Det opptar vårt panel denne uka.

Fotball-VM går videre. Vårt podkastpanel gir deg sine tips og håp for de videre kampene i mesterskapet.

Du kan lytte til siste episode av «OmAdressert» via denne lenken, eller ved å klikke på bildet nederst i denne saken.

Bruker du iTunes, så finner vi «OmAdressert» via denne lenken.


 
På forsiden nå