OmAdressert

- Har Ola Borten Moe ambisjoner om å bli ordfører i Trondheim?

- Ola Borten Moe vil bli bystyrepolitiker i Trondheim. Noen har hvisket meg i øret at han har ambisjoner om å bli ordfører.

Saken oppdateres.

Det sier politisk redaktør Tone Sofie Aglen i denne episoden av Adresseavisens podkast «OmAdressert». Trondheimspolitikken står sentralt i denne epsioden, ett år før valgkampen starter for alvor. Ukas gjest er SVs Ingrid Marie Sylte Isachsen. Hun er bystyrets yngste politiker og av mange lansert som sitt partis førstekandidat foran kommunevalget.

- Det er interessant at Borten Moe vil tilbake som bystyrerepresentant. Mange snakker om at Senterpartiet nå legger en plan om å skifte side i Trondheim og at de borgerlige på fylket da kan bli med på å bidra til at det velges en fylkesordfører fra Senterpartiet. Det foregår mange samtaler i kulissene mellom sentrale personer, har jeg blitt fortalt, sier Tone Sofie Aglen.

Foruten å analysere mulige vinnere og tapere i trondheimspolitikken ved valget neste høst, diskuterer vårt podkastpanel situasjonen for handlesstanden i Midtbyen. Der klager mange over dårlige omsetningstall og frykter Midtbyens død.

Adresseavisen utfordret denne uka byens politikere til å få fortgang i planene om en bystrand eller et bynært badeanlegg, og det er tema også i OmAdressert denne uka.

Du kan høre siste episode av podkasten ved å klikke på denne linken, eller på bildet nederst i artikkelen.

Bruker du iTunes, så finner du «OmAdressert» via denne linken.


 
På forsiden nå