OmAdressert:

- Det nye Trøndelag har hatt noen skjær i sjøen

- Det har vært noen skjær i sjøen i det første halve året som ett felles fylke, men de problemene har vi løst.

Aps Per Olav Skurdal Hopsø er gjest i denne ukas «OmAdressert» sammen med politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentator Harry Tiller.   Foto: Helene Mariussen

Saken oppdateres.

Fylkespoltiiker og konstituert leder for Trøndelag Ap, Per Olav Skurdal Hopsø, gjester den siste episoden av «OmAdressert» før sommerferien.

- Vi har slått sammen to ulike fylkeskommuner og to ulike politiske kulturer. I tillegg til store endringer for fylkeskommunen har det også vært store endringer for en rekke lag, organisasjoner og statlige etater. Det har vært noen skjær i sjøen på veien, men vi er på god vei til å jobbe tettere sammen og løse ting i fellesskap, sier Hopsø.

Situasjonen for det samlede Trøndelag og utfordringene for et samlet Trøndelag Ap er et sentralt tema når Per Olav Skurdal Hopsø, politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentator Harry Tiller møtes i ukas podkast.

Tørken i landbruket, ferietid og vår manglende evne til å koble ut jobben i sommerferien er også tema i denne utgaven. Ap-toppen har skaffet seg en ny fritidssyssel i sommer for å kunne legge bort mobiltelefon og nettbrett. I «OmAdressert» får du høre mer om hans metode.

Fotball-VM går mot slutten, og du får de siste tipsene om hvem våre podkastere tror blir verdensmester førstkommende søndag. I tillegg bys det på tips for både aktiviteter og lesestoff i sommerferien.

Du kan lytte til «OmAdressert» via denne lenken, eller ved å klikke på bildet nederst i denne saken.

Bruker du iTunes, så finner du «OmAdressert» her.


På forsiden nå