OmAdressert:

- Jeg har stukket fingeren og tåa inn i et vepsebol

- Man skal ikke endre mye på sendingene i NRK P1 uten å få bakoversveis. Jeg har stukket fingeren og stortåa inn i et vepsebol og brent meg på en svartkjel.

Kanalsjef i NRK P1, Bjørn Tore Grøtte, er ukas gjest. Sammen med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller oppsummerer han stort og smått fra nyhetsbildet siste uke.   Foto: Christine Schefte

Saken oppdateres.

Det sier kanalsjef i NRK P1, Bjørn Tore Grøtte. Han har opplevd kraftige reaksjoner etter at de planlagte endringene i radiosendingene på NRK P1 ble kjent. Derfor inviterte vi han som gjest i «OmAdressert».

- Vi vil gjøre radiohelga mer direkte. De aller fleste som hører på radio har bruk for direktesendinger som kan oppdatere på en annen måte. Mange av dem vi ønsker å nå vil ha direktesendinger, mens mange som er der i dag koser seg med den radioen vi har hatt, sier Grøtte når han skal forklare hvorfor programmer som «Naturen verden» og «Friluftsmagasinet» nå skal erstattes av det direktesendte programmet «Opptur» på lørdags morgen.

Hareide på trønderlagsbesøk

KrFs Knut Arild Hareide har gjestet Trøndelag KrF på sin signingsferd landet rundt. Hareide prøver å overbevise partiet til å lytte til rådet om å søke regjeringsmakt sammen med Ap og Senterpartiet. I «OmAdressert» kan du høre hva våre podkastere tror om veien videre for KrF.

Presentasjonen av regjeringens forslag til statsbudsjett druknet nærmest i all oppmerksomheten rundt KrF, men i «OmAdressert» får du vite mer om våre podkasteres inntrykk av det økonomiske opplegget for neste år.

Etter terroren på Utøya har det allerede kommet to filmer, og en tredje er på vei. Det er også et tema som behandles i ukas episode.

Her finner du «OmAdressert»

Du finner «OmAdressert» ved å klikke på denne lenken, eller ved å klikke på bildet nederst i denne artikkelen.

Bruker du iTunes, så finner du «OmAdressert» her.

Dersom du lytter på Spotify så kan du bruke denne lenken.


På forsiden nå