Kjære leser: Tusen takk for kjeft, kritikk og ros

Det er tid for å oppsummere 2018 og vise takknemlighet. Denne gangen går varme tanker til dere som har stilt opp for oss i ulike saker gjennom året, og til dere som leser oss og engasjerer dere i journalistikken vår.

Brev til Kirsti Husby.  Foto: Kim Nygård

Jeg vil takke for alle mailer, telefoner, meldinger og samtaler der dere har uttrykt synspunkt på hva avisa deres holder på med. Mest av alt har det vært mange gode, konstruktive tilbakemeldinger og skryt. Men jeg får også beskjed når dere er uenige med oss, har spørsmål, eller synes vi har gjort en for dårlig jobb. Av og til dukker det opp noen fine håndskrevne brev. Budskapet i disse kan av og til være litt vanskelig å tyde, men noen ganger er det ikke til å misforstå. Noen klager på at vi har for mye sport, mens andre mener vi har for lite. Vi utfordres på både tema og saker dere er opptatte av. For oss er dette engasjementet viktig. Vi utvikler oss sammen med dere, reflekterer over valg vi har gjort og lærer av våre feil. For feil skjer. Ikke minst språklig. Vi har noen trofaste lesere som alltid gjør oss oppmerksomme på språkfeil, og det ber jeg dere om å fortsette med. Vi har satt ned et eget språkpoliti i redaksjonen, men språkrøkting kan gjerne skje fra flere fronter.