Denne lista topper vi - dessverre

Jeg aner en sprekk i min to år gamle Iphone, og takk for det. Den nye 12 pro max har fristet en stund. Det er på tide å fornye utstyret.

Det kommer stadig nye og bedre flatskjermer på markedet. Mange lar seg da også friste til å bytte ut den gamle, gode TV-en for en ny. Avfallstasjonene fylles opp av ting vi er lei av, som leker. Men det er ikke alltid like lett med gjenbruk når det er vanskelig å finne en håndverker som kan reparere for en overkommelig pris.  Foto: Adresseavisen/NTB

Jeg sliter fortsatt med litt dårlig samvittighet etter at jeg vraket min fullt brukbare TV. Det var ingen trøst å se haugen av flatskjermer på avfallsplassen da jeg stedte min Philips til den siste hvile. Min TV var tross alt noen år gammel og langt fra så smart som de nye som var på tilbud. Jeg var fristet til å forlenge livsoppholdet ved å stue den gamle tv-en inn på et soverom, men samlerinstinktet er ikke så sterkt. Jeg har riktignok skuffen full av kasserte mobiltelefoner, men de tar ikke særlig plass. Selv om jeg vet at de aldri blir brukt noe mer.