Den eneste vindkraften Rødt sier ja til, er medvinden

Det skal Rødt ha, de gjør ikke forskjell på noe. Partiet sier like bastant nei til vindkraft enten det er på land eller til havs.  

Rødt-leder Bjørnar Moxnes (tv) møter Benth Roger Haugen i Nei til vindkraft i Stjørdal, Kari Merete Andersen i Motvind Norge og Naturvernforbundet og Fredrik Fredriksen i Forum for natur og friluftsliv i Trøndelag.  Foto: Kato Nykvist

Du vet det er valgkamp når du finner en skinnjakkekledd Rødt-leder Bjørnar Moxnes i ei myr djupt inne i Stjørdals-marka. Eller for den saks skyld nesten havner i håndgemeng med Aftenpostens fotograf om de beste kameravinklingene, selv på en ødeplass som dette. Sånn er det ei knapp uke før valget, partilederne flyr rundt om i landet i høyt tempo, med en entourage av partifolk og journalister på slep.