Da bygdefesten i Verdal'n kom til Hollywood

Det er flere enn Will Smith som har smelt til de siste dagene. Ola Borten Moe har også gitt noen verbale ørtæver til trondhjemmerne.
m

Omadressert Med Roy Tommy Bråten, Siv Sandvik og Terje Eidsvåg

Saken oppdateres.

Dette er uka da bonfæsten i Verdal'n - eller egentlig hvor som helst i Trøndelag - kom til Hollywood. Og om ikke tradisjonene dras ut fra Trøndelag, så skal vi jammen straffes for milliardsprekkene på Østlandet også.

Forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe (Sp) slapp det som må karakteriseres som en bombe sist uke. Kan det bety kroken på døra for campusprosjektet? Eller blir NTNU og Trondheim sittende igjen med fattigmannsutgave av Campus?

Uansett mener kulturkommentator Terje Eidsvåg at et av de planlagte byggene er intet mindre enn skandale.

Politisk redaktør Siv Sandvik tar oss med bak kulissene i Trøndelag Aps fylkesårsmøte, og vi får høre om et iskaldt møte med en Ap-topp.

I tillegg er vi sjølsagt innom den historiske talen Ukrainas president Volodymyr Zelensky holdt for Stortinget, og Will Smiths skandaleslag.

HØR podkasten ved å klikke på bildet i toppen – eller gå inn der du vanligvis hører podkast (Acast, iTunes, Spotify eller Podkaster-appen på Iphone)

På forsiden nå