Debatt

St. Olavs hospital svikter kreftpasienter

«Jeg mener mangel på strukturet næringsopplegg ved St. Olavs hospital, påfører mange pasienter lidelser som kunne ha vært redusert» skriver Håkon Arntsen i dette debattinnlegget.

Når en bor på Hotell St. Olav, må en betale selv. Spiser en lunsj, middag og kvelds, vil matutgiftene beløpe seg til 12-13.000 kroner i måneden. Strålebehandlingen tar ofte en måned, og for en minstepensjonist er dette en skikkelig tøff ekstrabelastning, skriver innsenderen.  Foto: JENS SØRAA

De aller fleste som får kreft i Midt-Norge blir behandlet på St. Olavs hospital. Sykehuset er anerkjent både for kvalitet og utmerket stell. Men på et område er det grunn til å stille spørsmål om tjenesten holder mål. Det gjelder særlig pasienter som har kreft i munn og øvre hals.