Debatt

Batmans liv kostet ikke en skattekrone

Privatpersoner har gitt pengegaver som dekker katten Batmans operasjon fullt ut, forsikrer innleggsforfatteren.

Private gaver reddet livet til «Batman».  Foto: privat

Svar på innlegg fra Erik Tofte i Adressa lørdag 20. oktober: «Katten burde vært befridd fra sine lidelser» Hei Erik! Så flott at du reagerer på innlegget om Batman. Det er trist at du bare reagerer på at han fikk hjelp. Innlegget handler om at det offentlige ikke tar ansvar i problemet med eierløse dyr. Det handler om at det frivillige Norge finansierer det som er det offentliges oppgave. Jeg ønsker derfor å opplyse mer i saken. Du er kanskje litt forutinntatt når du vet hva som er best for Batman, bare ved å lese en kronikk? Kanskje ikke det beste utgangspunktet for å avgjøre liv og død?