Debatt

Parkering ved Spektrum på plassene til St. Olav

Ansatte reagerer på at deres parkeringsplasser ved St. Olav ble benyttet av besøkende under boligmessa på Trondheim Spektrum.  Foto: Håvard Jensen

Saken oppdateres.

Jeg finner det interessant å lese Adressa etter helgens boligmesse. Her uttaler Rudi Rørstad, prosjektleder for boligmessa følgende: «Hvor folk kommer fra, vet jeg ikke. Det er jo ikke parkeringsplasser her!».

Jeg kan fortelle hvor folk parkerte. Ansatteparkering ved St. Olavs hospital var tatt i bruk. Og verre, parkeringsplassene som er satt av til ansatte som rykker ut til akutte operasjoner var alle opptatt.

LES OGSÅ: Festival har vært i kontakt med Trondheim Spektrum

Ifølge en parkeringsvakt innleid til formålet, var det gitt beskjed om at disse parkeringsplassene ikke ble benyttet på helg. Jeg lurer på hvor denne informasjonen kom fra.

Jeg håper inderlig at man slipper å oppleve at disse parkeringsplassene benyttes ved kommende store arrangement i Spektrum. Det kan i verste fall gå utover pasienters liv og helse dersom man forsinkes til akutte operasjoner.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå