Debatt:

Et lite tips: Det finnes en av-knapp hvis du ikke liker programmet

Å lære om sykdommer og lidelser jeg ikke visste nok om, syns jeg er utrolig interessant, skriver innleggsforfatteren. 

Saken oppdateres.

Til Odd Charles Karlsens innlegg, «hva feiler det deg»? Det er så mye fælt og mange fæle sykdommer. Det er også mange som ikke klarer å uttrykke sine følelser og reaksjoner, tanker og formidlinger, men som rett og slett syns det er veldig, veldig godt å kunne høre om andres måter å takle sin sykdom på.

Jeg er selv veldig åpen om hva som feiler meg, men jeg er ikke interessant nok til å dukke opp på et slikt program. Å lære om sykdommer og lidelser jeg ikke visste nok om, syns jeg er utrolig interessant, og fagfolkene som presenterer dette i programmet, diskuterer på en profesjonell måte.

LES OGSÅ: Er det lov å si at jeg er dritt lei influenser-Norge

Husk at de som stiller med sine lidelser og sykdommer, gjør dette frivillig. Frivillig er det også å stille på slike «tomhodete» program som «Paradise Bordell», Love Island og Eks on the beach. Disse programmene er langt mer kritikkverdige om man skal se på hva som faktisk er fælt her i verden. For disse programmene skaper en illusjon for de som deltar og lar dem tro at de er noe stort når programmene er over. «Influensaere» liker jeg å kalle dem. Dårlige forbilder for ungdom. I forhold til de profesjonelle legene som stiller i programmet du kritiserer.

Et lite tips skal du få fra meg: Det finnes en av-knapp hvis du ikke finner kanalvelgeren.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

Berit Helberg  
        
            (Foto: Javad Montazeri)

Berit Helberg   Foto: Javad Montazeri

På forsiden nå