Debatt:

Blomst til Vy da jeg mistet lommeboka

Debattanten vil herved sende en liten blomst til de tre fra Vy som reddet dagen hans fredag.  Foto: Berit Roald

Saken oppdateres.

Fredag 14. februar tok jeg trønderbanen fra Steinkjer klokka 6.37 til jobben på Verdal. Toget var som vanlig i rute, og jeg koste meg med en kopp kaffe fra kaffeautomaten der jeg satt i stilleavdelingen. Lommeboka må ha sklidd ut av lomma mi, for da jeg gikk av toget merket jeg at den var borte.

Fant fram nummeret til hittegodsavdelingen til Vy, og traff en hyggelig dame i Oslo som fant ut hvilket tog jeg hadde reist med. Jeg sendte melding til toget og bad konduktøren se om han fant lommeboka mi.

Interessert i debatt og meninger? Les flere saker her.

Etter kort tid ringte konduktøren og bekreftet at han hadde full kontroll over lommeboka, og vi avtalte hvor den kunne hentes. På ettermiddagen fikk jeg lommeboka av en blid ekspeditør på billettkontoret på Trondheim S. som avtalt med konduktøren. Og vipps, så var mine bekymringer borte.

Fortalte dette på jobben, og en kollega foreslo at jeg skulle sende dette til avisa slik at man får høre slike hverdagshistorier om folk som gir «det lille ekstra», som kanskje ikke endrer verdenshistorien, men som betyr mye for slike som meg som er heldig å få slik service.

Så herved er en liten blomst overlevert til de tre fra Vy som reddet dagen min fredag.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

OPPTATT AV DEBATT? Lytt til en debatt-podkast, i regi av ungdommer på Saupstad og Kolstad: Helsesista svarer om ensomhet, sex, følelser og porno

På forsiden nå