Debatt:

Hvorfor er alle seteryggene på legevakta fjernet?

Innleggsforfatteren lurer på hvorfor seteryggene er fjernet på setene på legevakta. Slik så det ut da legevakta ble åpnet.  Foto: Mariann Dybdahl

Saken oppdateres.

Jeg sitter på legevakta som jeg ofte har gjort de siste to årene. Ikke at det er særlig behagelig å sitte her ellers heller, men i dag gjør det ekstra vondt. Jeg har store ryggsmerter og er avhengig av å sitte skeivt og ha seterygg der jeg sitter. Men alle ryggene på sofaene her på legevakta er fjernet, og de som jobber her vet ikke hvorfor.

Så, til de ansvarlige, hvorfor det? Joda, det er en sofa lengst bak i hjørnet med rygg, men her kan man vente i mange timer, og jeg kan ikke se for meg at det alltid er plass i den sofaen. Eller at man ikke ønsker å sitte så nære andre med tanke på smitte.

Akkurat nå er to av de ryggløse sofaene opptatt av mennesker som ligger strakt ut på de. Noe jeg kunne tenke meg å gjøre selv også.

LES OGSÅ: Venterommet på legevakta i Trondheim ble stengt på grunn av mistanke om koronavirus-smitte

Oppdatert 25. februar med svar fra Legevakta:

Svar på innlegg i Adresseavisen 23. februar om manglende seterygger på Legevakta. Leverandøren av sittemøblementet har vært innom og tatt med seg ryggene for eventuelt å utbedre dem.

Vi har en reklamasjonssak gående fordi knappene i seteryggene faller ut. Dette er dessverre utenfor vår kontroll, men vil purre på leverandør for å få fortgang i saken.

Gustav Østerberg Øverli, Enhetsleder Helsevakta (Legevakta og Trygghetspatruljen)

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå