Debatt:

Å oppnå en slik tid krever mye. Det kunne vært nevnt på sportssidene

HELSINGFORS, FINLAND 20120627. EM i friidrett 2012 i Helsingfors, Finland. Heat 1 under kvalifisering 800 meter menn onsdag ettermiddag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Løp  Foto: LISE ÅSERUD NTB Scanpix

Saken oppdateres.

Jeg har for lengst sluttet å forundre meg når det gjelder Adresseavisens dekning av kultur, akkurat nå tenker jeg spesielt på dekningen av idrett. Men om jeg ikke forundrer meg lenger, så greier jeg ikke å la være å irritere meg, dessverre. Det er jo ikke noe gagn i det.

På sportssidene dreier det seg fortsatt i det vesentlige om fotball, og det blir for det meste stoff rundt Rosenborg. Jeg har for lengst sluttet å lese det, så kvaliteten har jeg ingen mening om.

Les også: Hvem er dere andre to, som brydde dere og reddet livet til vår far?

For ikke lenge siden ble det arrangert et lokalt friidrettsstevne med bl.a. ti tusen meter løp som kvalifiseringsforsøk til NM. Det synes jeg kunne ha vært nevnt på sportssidene. Ikke minst er det bemerkelsesverdig at fem utøvere fra en meget fersk friidrettsavdeling klarte kvalifiseringskravet, ja at én av dem til og med løp godt under halvtimen.

Det krever mye å oppnå en slik tid, både talent, konsentrasjon, trening på høyt nivå og gjerne litt humør attåt. Om elite-fotballspillere holder like høyt nivå vet jeg ikke noe om.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter


På forsiden nå