Ellen har vært en av dem som har stått opp for unge kvinner

Ingrid Marie Sylte Isachsen   Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

Dette er en kortkommentar til tidligere Ap-politiker Ellen Reitans innlegg på trønderdebatt.no om partikulturen i Arbeiderpartiet. Den ble først publisert på Facebook-siden til debattanten.

Ellen skriver om de gangene hun burde ha sagt fra tidligere, men i løpet av mine år i politikken har Ellen vært en av dem som har stått opp for unge kvinner, inkludert meg, på tvers av politiske parti. Hun har tatt kampen mot dem som seksualiserte, trakasserte og hetset. Nå gjør hun det igjen, og jeg håper det fører til endring. Det er et demokratisk problem når unge kvinner ikke orker å bli værende i politiske parti på grunn av ukultur og maktmisbruk.

LES FLERE DEBATTINNLEGG OM DENNE SAKEN:

LES OGSÅ PÅ TRØNDERDEBATT: Jeg burde sagt fra da jeg var 17. Og 20. Og 23. Men jeg sier ifra nå (ekstern lenke)

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå