Hvem er «de andre» på gallupen?

Svein Otto Nilsen (PP): Svein Otto Nilsen foreslår at filmen «Trondheimsreisen», som kommer på DVD til høsten, kan brukes som offisiell gave fra Trondheim kommune.  Foto: Christine Schefte

Saken oppdateres.

Pensjonistpartiet (PP) er fremdeles under «de andre» til tross for at PP på siste gallup er like store i Sør-Trøndelag som Venstre med tre prosent og mye større enn KrF. De andre hadde en oppslutning på 5,6 prosent, som er en fremgang på 3,2 prosent. Verken journalister i Adresseavisen eller NRK har tallene for Pensjonistpartiet, men jeg klarte å få tak i disse uoffisielle tallene.

LES OGSÅ: Midtnorsk debatt: Kommentar: Arbeiderpartiet i fritt fall, men ingen grunn til borgerlig skål

I Nord-Trøndelag har Pensjonistpartiet to prosent, og PP er større enn Venstre og like store som MDG og KrF. Totalt på «de andre» var 2,6 prosent. Neste gang håper jeg Adresseavisen, NRK og andre medier tar med Pensjonistpartiet når de spør hva folk ville stemme.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå