Hva mer kan Hurtigruten gjøre?

Mange mener ledelse må trekke seg og forlate «skuta». Men der mener jeg mange vurderer feil, skriver innleggsforfatteren.   Foto: Vegard Eggen

Saken oppdateres.

Hei til alle medlemmer av Facebook-gruppa «Hurtigruta må reddes»! Da har ledelse og styremedlemmer uttalt seg og lagt seg flate, samt bedt om unnskyldning for det som ikke skulle kunne skje. Hva mer kan de gjøre?

LES LEDEREN: Smitten på Hurtigruten er en alvorlig lærepenge

Mange mener ledelse må trekke seg og forlate «skuta». Men der mener jeg mange vurderer feil. Hurtigruten har de siste år vært et økonomisk eventyr. Samt vært og er en utmerket arbeidsplass, takket være ansatte og ledelse. Samme ledelse som noen mener må ta sin hatt og gå.

LES OGSÅ: «Vi skal ta tak i kulturen»

Det er begått feil, og det blir Hurtigruten straffet for nå både økonomisk og på omdømme. Men Hurtigruten skal jo fortsatt gå, og da er det nødvendig med støtte fra folket. Koronasituasjonen er jo det verste her, de fleste land hvor turistene kommer fra er fortsatt røde. Men jeg er sikker på at køen er lang i Europa og verden, som sitter og venter på å komme til vårt fine land og vakre kyst. Mange kollegaer er nok en gang permittert på grunn av koronaepedemien, det er trist. Men alle ser fram til å komme om bord igjen.

Vi krysser fingrene for at stoltheten kommer tilbake, slik at farvannet blir rolig og vi kan seile trygt igjen.

LES OGSÅ: Full tillit til sjefen i Hurtigruten tross knusende rapport

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå