Hverdagsheltene fortjener en pris

Marit Bjørgen ble endelig kåret til Årets trønder, men også hverdagsheltene fortjener heder, mener debattanten.  Foto: Terje Svaan

Saken oppdateres.

Viser til innlegget i Adressa 23. oktober: Et A- og B-lag. Jeg er helt uenig i at hverdagshelten kommer i skyggen av supertrønderen. Den såkalte supertrønderen, som er kjendis, har allerede blitt hedret i media på så mange vis. Den som ofte i årevis har gjort en uegenyttig innsats for andre, har kanskje sjelden eller aldri fått direkte anerkjennelse.

De fleste dagene er hverdager, som for mange er krevende og triste. Mennesker som frivillig tar ansvar og gjør en innsats for at andre skal få det bedre, fortjener så absolutt en hederspris. Mottakeren kan stolt ta imot sin velfortjente utmerkelse. Hverdagshelter er beundringsverdige personer, som arbeider for andres ve og vel, og de kan knapt verdsettes høyt nok. De bidrar til et bedre samfunn for oss alle.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå