Kjære entreprenører og Tobb

Lekeplassen på Bromstad har lenge vært en anleggstomt.  Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

Vi har en lekeplass og grøntområde like utenfor stuevinduet vårt på Bromstad. Der kommer stadig barn og private barnehager og leker og koser seg, og det vil vi at de skal fortsetteå gjøre. Men området trengte opprustning, ifølge TOBB. Det kan man kanskje skjønne, men hvordan? Nå har det i lang tid vært gravd og styrt dag om annen. Så stopper det opp og området ser ikke ut, langt mindre våger noen barn seg utpå. Hvorfor kan man ikke gjøre seg ferdig med en gang så er det overstått? Hvor ligger logistikken? Nå avventer man lekeutstyr som er bestilt, men leveransen er langt frem i tid.

Slik går det ikke an. Hvorfor venter dere ikke med å sette igang til dere har alt klart? Hvorfor må brukere og nærmeste naboer ta støyten ved et ufornuftig opplegg? Min bønn til dere er å tenke litt på de som er direkte og indirekte berørt av deres planlegging og tiltak og gjøre det til leveregel.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå