Hei, Rune Olsø, tiden er ikke moden

Styret i Byåsen Arbeiderlag mener at tiden ikke er moden for at Rune Olsø igjen sitter i et tillitsverv i Ap, skriver Byåsen Arbeiderlag.  Foto: Håvard Jensen

Saken oppdateres.

Styret i Byåsen Arbeiderlag (BAL) mener det er uklokt av deg å tre inn i et styreverv i et lokallag i Trondheim Ap nå. Sist du hadde tillitsverv i Trondheim, fikk du kraftig og berettiget kritikk av både kommunerevisjonen og bystyret for din håndtering av Kystad-saken, noe som ble tema i flere valgkamper. Slikt skaper ikke tillit hos velgerne våre.

LES OGSÅ: Henla saken på bevisets stilling

LES OGSÅ: Olsø hadde brutt Trondheim kommunes etiske retningslinjer.

Styret i BAL er bekymret for signaleffekten ditt nye tillitsverv vil ha på velgerne og muligheten til å bygge et godt lag i Arbeiderpartiet i Trondheim. Du er samtidig en politiker med solide egenskaper som partiet har nytt godt av. Styret i Byåsen Arbeiderlag mener imidlertid at tiden ikke er moden for at du igjen sitter i et tillitsverv, men det er medlemmene av Byneset Arbeiderlag som velger sine ledere. Så herved vil vi uttrykke støtte til vårt eget lagsmedlem, ordfører Rita Ottervik, i hennes uttalelser i saken.

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

Skrive for Midtnorsk debatt? Les mer her!

På forsiden nå