Hvem får parkere på Bakklandet? 

Noen gårdeiere på Bakklandet har «alt». De mangler bare skamvett og garasje, skriver innleggsforfatteren.  Foto: Privat

Saken oppdateres.

Og hvor skal de parkere? Noen gårdeiere på Bakklandet har «alt» – store hager, grønne plener, trær, benker, terrasser, storslått utsikt mot elva og Nidarosdomen. De mangler bare skamvett og garasje. Nå vil de parkere de store bilene sine så nært inngangsdøra som mulig. De er allerede i gang med å øve seg og setter gjerne fra seg bilen på fortauet.

LES OGSÅ: Parkeringskaos på Bakklandet

Trondheim kommune gjør for tiden et fortjenestefullt arbeid med å oppgradere den triste parkeringsplassen nederst i Lillegårdsbakken. Her blir det plass til mange biler, men også noen benker og trær. Fortsatt blir det 18 parkeringsplasser som gårdeierne kan slåss om. Det er ikke mange meter å gå til eiendommene.

LES OGSÅ: – Tror mange har betalt for mye for parkering

Jeg teller biler og boliger og finner raskt ut at det er plass til alle. Med mindre de har to biler hver, eller hybelboere som også krever parkering. Når arbeidet er ferdig, bør vi få vite hvem som får tildelt de faste plassene. Hvem får parkere på Bakklandet?

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook

På forsiden nå