- Er saken alvorlig nok, kan jeg lenke meg fast igjen

Hvordan endte Lars Haltbrekken (SV) opp naken på forsida av en vervebrosjyre for Naturvernforbundet? I «Kampen om trønderbenken» svarer han også på hva som skal til for at han lenker seg fast igjen.

Gjest: Lars Haltbrekken(SV).

Saken oppdateres.

I «Kampen om trønderbenken» snakker Haltbrekken også om hvordan de skal overtale Ap til å si nei til mer leting etter olje. Kan partiet egentlig sitte i en regjering som åpner for nye oljefelt? Og hvor lyst har SV-toppen på jobben som klimaminister? Politisk redaktør Siv Sandvik utfordrer Haltbrekken også på skatt, vindkraft og hvem han egentlig snakker om når han henviser til «de rike».

  • HØR hele episoden ved å klikke på bildet øverst på denne siden, eller gå inn i Omadresserts kanal der du vanligvis lytter til podkast (f.eks. Acast, Spotify, iTunes).

Lars Haltbrekken (SV) gjester «Kampen om trønderbenken». Trykk PLAY for avspilling.  Foto: Espen Bakken

Hva vil Jon Gunnes (V), Sivert Bjørnstad (Frp), Ingvild Kjerkol (Ap), Linda H. Helleland (H), Ask Ibsen Lindal (MDG), Hege Bae Nyholt (Rødt) og Øyvind Håbrekke (KrF) med Norge og Trøndelag de neste fire årene? Hør episodene her:

Kampen om trønderbenken: Hvem fortjener din stemme?

Omadressert spesial: I podkast-serien «Kampen om trønderbenken» møter Adresseavisens politiske redaktør Siv Sandvik trønderske listetopper fra de ni partiene som er representert på Stortinget i dag. Noen av dem representerer Sør-Trøndelag valgkrets, andre Nord-Trøndelag. Her vil de svare for politikken sin, og lette på sløret slik at velgerne blir bedre kjent med dem. Hvem fortjener din stemme?

Siste gjest i studio er Senterpartiets Marit Arnstad. Følg med!

På forsiden nå