I verste fall kaster du bort stemmen din

Gi din stemme til et parti som har gode sjanser til å komme over sperregrensen ved å få din stemme! Øyvind Håbrekke, skriver Krf-velger i dette innlegget.  Foto: .Privat

Saken oppdateres.

«Til Lags aat alle kann ingen gjera, det e no gamalt og vil so vera». (Sitat fra et av Ivar Aasens dikt). Jeg synes dette diktet passer godt i disse valgtider. KrF får mye stygg kritikk fra partiene Sentrum og De kristne. Ja, kanskje er noe berettiget, men jeg tviler på de hadde greid det så mye bedre selv. Jeg hadde heller sett at KrF ikke hadde gått inn i regjeringen, men nå ble det slik. Og noe godt har det kommet ut av dette regjeringssamarbeidet.

LES OGSÅ: Det ble bare verre for KrF og Venstre etter at Frp gikk ut av regjering

Verdiene KrF-velgerne, men også velgere som stemmer Sentrum og De Kristne, må kanskje innrømme at mye ville fått et annet utfall om ikke KrF hadde vært på Stortinget og argumentert og stemt for verdiene. Det kristne menneskesynet, nestekjærligheten og forvalteransvaret. Du kaster i verste fall bort din stemme ved å stemme på et parti som etter all sannsynlighet ikke kommer inn på Stortinget. Under kan skje, men en må være en smule realistisk også.

Tenk deg nå grundig om når du nå skal stemme! Er det lurt å stemme på et parti som i det hele tatt ikke har en sjanse om å komme inn på Stortinget? Eller heller gi din stemme til et parti som har gode sjanser til å komme over sperregrensen ved å få din stemme! Øyvind Håbrekke er en klok mann og vil være en god representant for alle i Trøndelag.

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå