Kortinnlegg: Pendlerskandalen

Debattanten mener gjennomgangen av pendlerboliger for politikere, er et mandat for å frikjenne de som har «misforstått».  Foto: Privat

Saken oppdateres.

Skandalen har nådd helt til topps i det politiske miljøet. Politikerne føler seg misforstått. Tenk at de har hatt regelverk som har vært vanskelig å forholde seg til. Det er tankevekkende at det store flertall av «vanlige folk» ville hatt vesentlig lettere for å forstå.

Nå skal det gjøres en ekstern gjennomgang, ifølge Adresseavisen, hvor intensjonen med ordningen skal være «å sørge for at stortingsrepresentanter får tilgang til bolig slik at de kan utøve vervet i hovedstaden, uansett hvor i landet de har sin primære bolig». Godt mandat for å frikjenne de som har «misforstått».

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå