Ut på trimtur og levva hele livet!

Innleggsforfatteren er inspirert av eportasjen om eldretreim i Adressa.  Foto: Faksimile Adresseavisen

Saken oppdateres.

Viser til Adresseavisen sin flotte reportasje om en flott gjeng med spreke, voksne ivrige turgåere som her tar ansvar for en bedre helse på sine levedager! Dette er den mest sunne medisin som tas i bruk. Og beste av alt at vi kan skrive ut «resepten «selv!

LES OGSÅ: Dette skal gi dem et lengre og friskere liv

Vi går nå inn mot julehøytiden og det vil generere masse gode fristelser av ulike art som inntas, og som det kan gi litt ekstra pålegg på sidebeina! Prøv å unngå retter med mye sukker, spesielt de som sliter med betennelser i kroppen og i ledd. Overflødig oppakning av kilo parkerer vi med trim og spiser dem vekk på en moderat måte!

LES OGSÅ: 70-åringer i unikt treningsprosjekt

Snakker av erfaring da jeg har vært plaget med betennelser i kne og ledd som nå er borte, og selvfølgelig at noen færre kilo har bedret livskvaliteten til topp nivå! Mitt motto blir «levva livet hele livet». Det kan oppnås hvis vi justerer litt på vårt levesett.

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå