Kortinnlegg: Vandaler på ferde

Det var et trist syn som møtte ungene etter at vandaler hadde ødelagt julebelysningen i hagen.  Foto: Privat

Saken oppdateres.

Det er advent, og ungene har ventet spent på tenning av julelysene. Min datters familie i Skjermvegen hadde pyntet hagen med masse julelys og gledet seg til å vise ungene på første søndag i advent. Det ble dessverre en amputert adventssøndag da de våknet søndag morgen til mørket rundt hagen.

Antagelig en som bærer kniv som har kuttet ledningen til lysene. Da er det bare ut og kjøpe ny lysslynge rundt hagen, men vedkommende kan kanskje komme og hjelpe til med å henge opp nye lys. Det hadde vært topp. Da skal jeg ikke være sint lenger.

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå