Bading på Grillstad

Det er mange meninger om bading på Grillstad. Her er et forslag til løsning.  Foto: Christine Schefte

Saken oppdateres.

Viser til flere innlegg om bading på Grillstad. Mitt forslag til løsning er: Ta bort gjerde. Ikke tillat hopping fra broene og opphold på flytebryggene til beboerne som har båter i kanalen. Sakte fart på båtkjøring. La ungdommene kose seg og de lærer seg gode svømmeferdigheter som de har nytte av i livet.

Ordensregler med begrensning av høy musikk og stengetid må komme på plass. Dersom beboere og de som nyter friområdet firer litt på sine ønsker, så tror jeg at alle kan få det bra. Område er fint og mangler sidestykke i Trondheim. Jeg bor selv på Grillstad.

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå