Trafikkork i Tonstadkrysset

Debattanten er kritisk til høyblokk på Hallset. 

Saken oppdateres.

Det vakte «sterke reaksjoner» i 2020 da Selvaag Bolig ville rive Migosenteret og bygge en 13 etasjer høyblokk/tårn og 140 nye boliger. En Hallset-beboer omtalt tårnet som «dumskapens tårn» i Adresseavisen. Trym Bolig har nå kjøpt hele prosjektet og ønsker en høyblokk på 14 etasjer og «i overkant av» 120 boliger. Tror ikke tårnet blir godt mottatt denne gangen heller.

Tar politikerne hensyn til trafikken nedover Byåsveien og i Tonstadkrysset når de vurdere utbyggingsplanene på Byåsen, Heimdal og Tiller? Et toplans kryss på Tonstad bør stå høyt på Miljøpakkens prioriteringsliste. Er det ikke på tiden at et toplanskryss stilles som rekkefølgekrav til utbyggerne?

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå