For John-Peder Denstad er 1. mai større enn julaften. I ukas Omadressert forteller den avgåtte LO-lederen i Trondheim blant annet om den gang han ville stoppe prinsessebryllupet i byen, om kritikken mot forgubbing i LO, busspriser og punkbandet han spiller i.

1. mai er selveste festdagen for den nylig avgåtte LO-lederen i Trondheim. Ikke overraskende nekter han for at dagen er i ferd med å miste relevans. Selv tar han på seg ekstra deodorant, sin fineste dress, og blir nesten blank i øya når han forteller om betydningen dagen har.

Han tar også et oppgjør med kritikken om forgubbing, og at LO i Trondheim er en suppegjeng uten relevans. Som bussjåfør har han også sine tanker om bussprisene i Trondheim. Vi er også innom hans tid som forsker, hans ni dager for Rødt på Stortinget, våpenhjelp til Ukraina, og ikke minst dekknavnet han fikk i AKP (m-l).

I det hele tatt er det mye vi er innom. Eller som kommentator Maria Can sier om Denstad:

– Du er som en stor pakke.

HØR podkasten Omadressert ved å klikke på bildet i toppen eller der du vanligvis hører podkast (iTunes, Spotify eller Podkaster-appen på Iphone). Tidligere episoder hører du HER.

John-Peder Denstad gjester Omadressert. Også kommentator Maria Can, journalist Roy Tommy Bråten og kulturkommentator Terje Eidsvåg er med. Foto: Espen Bakken