Big Brother døgnet rundt

25. februar setter TVNorge i gang sine omstridte Big Brother-sendinger.

Saken oppdateres.

Via tre ekstra TV-kanaler kan abonnenter hos Telenor Avidi og Canal Digital få følge med på sendingene døgnet rundt de 100 dagene konkurransen varer.

TV-kanalene som Telenor distriburerer med sendinger fra Big Brother-huset krever eget abonnement, men for de som ikke har kabelabonnement blir det også mulig å følge sendingene via en portal fra Telenor Internett som lanseres i forkant av programstart.

Big Brother-konkurransen går ut på at ti deltakere i lukket rom skal konkurrere om en million kroner. I Big Brother-huset er det satt opp TV-kameraer over alt. Og det såkalte hverdagsdramaet skal altså sendes ut til interesserte 24 timer i døgnet. Men da trenger de mest nysgjerrige seerne både digitalt abonnement og digital dekoder fra enten Canal Digital eller Telenor Avidi. Også på internett legges bildene ut døgnet rundt.

- I den stadige sammensmeltningen av ulike medier representerer Big Brother et nytt og spennende konsept. Vi ønsker å tilby våre kunder det som til enhver tid er tilgjengelig i markedet. Interessen for Big Brother er enorm, og mulighetene til å følge deltakerne på TV hele døgnet gjør det hele mer spennende, sier informasjonssjef Atle Lessum i Telenor Avidi om bakgrunnen for at man nå kommer med et eget kortvarig Big Brother-abonnement.

Prisen for å få tre ekstra TV-kanaler med Big Brother døgnet rundt i 100 dager blir i underkant av 150 kroner.

På forsiden nå