FREDAG:

18.27: Politiet får melding om at en bil er påkjørt i støtfangeren i Romolslia. Sjåføren som kjørte på bilen har dratt fra stedet, uten å legge igjen kontaktinformasjon. Men en nabo noterte bilnummeret, og eieren av bilen som er påkjørt ringer bileieren som bare dro. Han kommer ingen vei med den andre bileieren, og saken vil bli anmeldt.

19.12: En bil er påkjørt på parkeringsplassen på Leüthenhaven, og lakken er skrapet opp på høyre side. Sjåføren av bilen som kjørte på den parkerte bilen forsvinner bare. Et vitne har tatt bilnummeret. Eieren av bilen som har fått skader ringer den andre sjåføren. Han kommer ingen vei med saken, og forholdet vil bli anmeldt.

LØRDAG:

00.45: En vakt på et utested i sentrum har problemer med to krakilske personer. Vakten har satt håndjern på den ene. En politipatrulje kommer til stedet, og begge får muntlig pålegg om å holde seg borte fra sentrum.

00.52: En full mann ligger i en grøft i Byåsveien. Flere personer er på stedet. Det er veldig kaldt, og de får ikke ut av mannen hvor han bor. En politipatrulje finner ut hvor den berusede mannen bor, og kjører ham hjem.

01.17: På Singsaker er en mann i midten av tjueårene slått i hodet med ei knust flaske, og han har fått kutt. Gjerningsmannen, som er i slutten av tenårene, blir pågrepet. De to skal ha slåss. Den skadde nekter å bli kjørt til legevakta av politiet, og vil heller ikke anmelde forholdet. Politiet oppretter sak.

01.37: En mann i starten av tjueårene har laget bråk på et utested i sentrum, og vaktene har satt håndjern på ham. Forholdet vil bli anmeldt.

02.22: Det er masseslagsmål på et utested i sentrum. Da politiet kommer til stedet, får de fort kontroll over situasjonen. De pågriper en mann i slutten av tenårene, som forsøker å stikke av. Han setter seg kraftig til motverge. En politimann blir kjørt til legevakta fordi han er skadet i den ene foten.

02.58: En mann i tenårene fekter med en kniv og ei gassflaske utenfor en leilighet på Nardo. Politiet får melding om hvem han kan være. Bevæpnet politi tar seg frem til fots til boligen, hvor det er en privatfest med rundt 20 deltakere. Mannen skal ha løpt etter to jenter og truet dem med kniv. Ingen er skadet. Ifølge festdeltakerne skal han ha fektet med kniven. Opplysningene er motstridende, og saken ordnes på stedet.

14.12: En bil har kjørt utfor veien og inn i en lyktestolpe på Heimdal. Den kvinnelige sjåføren, som er i trettiårene, har slått seg i hodet og blir kjørt til legevakten i ambulanse. Hun er ikke alvorlig skadd. Datteren på ti år var passasjer i bilen.

18.36: En mann har låst seg inne i et avlukke på et solstudio, og melderen får ikke kontakt med ham. Politiet kommer til stedet, og mannen er en kjenning av dem. Mannen, som er i starten av 40-årene, forteller at han er syk og har smerter i hoftene.

19.41: Ved Bakke Bro er tre biler involvert i en kjedekollisjon. Det er ikke store skader på bilene, men sjåfør i bil nummer to dro selv til legevakta for en sjekk. Sjåføren i den bakerste bilen erkjenner ikke skyld i kollisjonen, fordi han mener bilen foran stanset for brått. Politiet har opprettet sak.

23.08: I en laserkontroll på Væresletta blir førerkortet til en sjåfør i starten av 40-årene beslaglagt, fordi han kjører i 121 km/t under en forbikjøring. Det er 80 km/t på stedet. Foruten førerkortbeslaget, vil mannen få er høyt forelegg.

23.41: En person melder fra om en svært beruset gutt som sitter i et busskur ved Valentinlystsenteret. Da politiet kommer til stedet prøver gutten å unndra seg kontroll, og han slår til mannen som har meldt ifra. Han spytter på politiet. Gutten er anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann. Fordi gutten er under 18 år, blir moren varslet og kan ta ham med seg hjem.

SØNDAG

00.32: En politipatrulje som kjører forbi et utested i sentrum ser en dørvakt holde en gjest. Politiet mener vakta har en aggressiv holdning. Han har ikke noe vaktkort å vise frem, som dørvakter i Trondheim skal. Politiet tar kontakt med daglig leder av utestedet for å varsle om dette.

03.08: En drosjesjåfør melder at en passasjer er utagerende og har knust taksameteret. Da politiet kommer, har sjåføren tatt ut nøklene og står utenfor bilen. Sjåføren forteller at han er forsøkt ranet, og at passasjeren har tatt kvelertak. Passasjeren, som er en mann i starten av tjueårene, blir pågrepet og anmeldt.

03.27: En drosjesjåfør blir holdt fast av en annen person på Lade. Vitner forteller til politiet at de har kranglet. To personer som ikke kjenner hverandre delte taxien. Da den stoppet og de skulle betale, nektet den ene å betale. Han kranglet med sjåføren og skal ha kommet med drapstrusler. Mannen, som er i tjueårene, blir innbrakt av politiet.