Og i alt 24 mennesker var innom arresten i løpet av helgen, noen på grunn av fyll, andre på grunn av promillekjøring, tyverier eller mindre narkotikaforhold.

En helt vanlig helg, konkluderer politiet, ja faktisk en relativt rolig høsthelg.

Fredag

Kl. 23.05: Naboer på Heimdal klager over svært høy musikk fra en bolig. Når politiet tar kontakt med vedkommende, blir anmodningen om å dempe musikken etterkommet.

Lørdag

Kl. 00.28: Beboere i Midtbyen blir forstyrret av utlendinger som spiller på trommer. Problemet gjentar seg hver kveld fra 22 til to-tiden. Politiet forsøker å flytte på «musikerne».

Kl. 00.44: En mann i slutten av tenårene blir anholdt for drikking på offentlig sted, nærmere bestemt i Kongens gate. Saken vil bli anmeldt.

Kl 01.05: Ved et utested i Nordre gate har dørvakten satt håndjern på en gjest som opptrådte på en slik måte at han var til sjenanse for andre på stedet. Politiet tar hånd om mannen og kjører ham hjem.

Kl. 02.56: Politiet får melding om at en mann har slått til en annen person i Olav Tryggvasons gate. Han blir pågrepet og innbrakt til arresten. Den fornærmede anmelder mannen, det samme gjør politiet.

Søndag

Kl 01.30: En mann i midten av 30-årene er så overstadig beruset at han ikke er i stand til å ta vare på seg selv. Mannen til kjørt til politiarresten og må overnatte der.

Kl. 01.30: To menn i slutten av tenåringene slåss utenfor et utested i Nordre gate. Politiet skiller partene og begge blir bortvist fra stedet. Ingen blir anmeldt.

Kl. 01.31: Politiet får melding om at det er observert en merkelig person med en klubbe eller lignende på Heimdal. Vedkommende var trolig utkledd for fest.

Kl. 01.53: En politipatrulje i Nordre gate blir kontaktet av dørvakten ved et utested. En beruset person vil inn og har gått løs på vaktene. Han blir bortvist.

Kl. 02.35: En mann har sovnet inne på et utested i Munkegata. Vaktene får ikke liv i ham. Politiet kommer og klarer å få vekket mannen. Han blir satt i marsj i retning bopel.

Kl. 04.05: Et hotell på Brattørkaia har problemer med en aggressiv gjest. Han oppfører seg truende mot andre gjester. Mens vaktene ringer politiet, forlater gjesten stedet.