• Nyhetsstudio
  • Nyheter
  • Sport
  • Kultur
  • Debatt
  • Ukeadressa

Fra sushi til vin

Krefter fra Røst åpner vinbar i Kyotos gamle lokaler i Jomfrugata.

foto
Med vinen i høysetet: - I stedet for å velge vin etter hvilken mat vi har, ønsker vi å gjøre det omvendt, sier Oskar Sköld, som blir restaurantsjef ved Spontan, som overtar Kyotos tidligere lokaler i Jomfrugata. Foto: Mats Krokstrand
foto
Vegard Enlid
Publisert: 1. juni 2017 kl. 11:41 Oppdatert: 2. juni 2017 kl. 11:03
Artikkelen er mer enn fem år gammel
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Vin
  • Mat
  • Uteliv
  • Restauranter
  • Credo
  • Utelivsbransjen
Sjefredaktør
Kirsti Husby
Nyhetsredaktør
Erlend Hansen Juvik
Redaksjonen
Kontaktliste redaksjonen
Kundeservice
Telefon: 464 07 200
Internett: Kontakt oss
Annonse- og Abonnementsinfo
E-post: kundeservice@adresseavisen.no
Internett: Kontakt oss
E-utgave for abonnenter: eAdressa
Jobb
Ledige stillinger i Adresseavisen
Konserninfo
Adresseavisen er en del av konsernet
Polaris Media, som er notert på Oslo
Børs. For finansiell informasjon se
www.polarismedia.no.
SMS/MMS
TIPS til 464 07 200
Tipstelefon
464 07 200
E-post
tips@adresseavisen.no
Adresseavisen AS
Org.nr 992 664 568
Postboks 3200, Torgarden
7003 Trondheim
Sentralbord: 464 07200
Fax: +47 72 50 11 15

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Tilsynsorgan video: Medietilsynet. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen Adresseavisens rettigheter.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.