Blotteren er blant de 30 personene som var innom arresten i helgen. De fleste ble innbrakt for ordensforstyrrelse.

I løpet av helgen fikk politiet 56 meldinger om ordensforstyrrelser på offentlige steder i Trondheim.

–Vi rykket ikke ut på alle. Likevel har det vært mer enn nok å gjøre for dem som har vært på jobb, sier Ann Kristin Øie, operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

LØRDAG:

00.24: En politipatrulje rykker ut til et utested i Nordre gate der en mannsperson har brukt falske ID-papirer for å komme seg inn på utestedet. Mannen blir anmeldt for dokumentfalsk.

01.01: På et utested i Nordre gate pågriper politiet en mann og en kvinne i 20-årene som er i besittelse av narkotika. Begge blir brakt inn til avhør for å avgi nærmere forklaring.

01.18: En vekter på et utested i Carl Johans gate kontakter politiet etter at to menn på 19 og 20 år har forsøkt å komme seg inn på utestedet ved å vise falsk legitimasjon.

02.28: Politiet rykker ut etter at det ble meldt om krangling og slåssing i Dronningens gate. Slåsskjempene roer seg når politiet dukker opp, og de forlater stedet uten større protester.

03.10: På en uteplass i Olav Tryggvasons gate tar politiet kontroll over to personer som både er i besittelse av og driver salg av narkotika. Begge blir brakt inn til nærmere avhør hos politiet.

03.20: Politiet får melding om en person som ligger forslått med knuste briller og hovent ansikt i Båhus gate. Vedkommende forklarer at en mann og en kvinne banket ham opp. Mannen i femtiårene gir et signalement av de to mistenkte gjerningspersonene som fører til at politiet kan pågripe dem.

04.04: En politipatrulje stopper en bil i Ila. Bilføreren er beruset og blir brakt inn for blodprøve.

04.18: En huseier i Tamperveien varsler om at en person har gjort hærverk på boligen hans. Et glass i inngangsdøren er knust. Politiet rykker ut og pågriper gjerningsmannen i 20-årene.

19.26: En politipatrulje er på et oppdrag i Tormods gate. En mannsperson dukker tilfeldig opp. Han stiller seg opp foran politibilen og roper ukvemsord til polititjenestemennene. Han får pålegg om å fjerne seg fra stedet, men nekter. Derimot begynner han å ta av seg klærne. Politiet synes grensen er nådd og bringer den 32-årige mannen til arresten.

SØNDAG:

01.20: Utenfor et spisested i Nordre gate pågriper politiet en mann i 20-årene for ordensforstyrrelse.

01.27: Ved Hamarvik stanser politiet en uregistrert ATV som kommer kjørende langs en vei. Føreren er beruset. Like i nærheten dukker det opp ytterligere en ATV. Også sjåføren av denne virker beruset. Begge de to sjåførene, som er i midten av 30-årene, blir brakt inn for blodprøvekontroll.

02.13: Fra et utested i Dronningens gate er en mobiltelefon stjålet. Forholdet blir anmeldt.

02.28: Ved et av byens hoteller melder en vekter om en gjest som er krakilsk og i ferd med å knuse inventar på hotellets kjøkken. Mannen i femtiårene blir nødt til å sjekke ut av hotellet umiddelbart.

02.45: Ved et utested i Nordre gate slår en 22-åring seg vrang idet han blir tatt hånd om av politiet etter en slåsskamp.

02.58: Ved et utested i Nordre gate krangler to menn i 20-årene. Den ene er forslått i ansiktet og omtåket når politiet ankommer. Fornærmede anmelder forholdet.