LØRDAG

00.07: Politiet får melding om to menn som slåss på ei bru over Lisbeth Nypans veg. En patrulje drar til stedet for å undersøke, men finner ingen. Etter en befaring i området finner patruljen en 19 år gammel mann liggende i en snøfonn. Politibetjentene forsøker å ta med seg mannen, men han motsetter seg arrest og det ender i basketak. Til slutt får politiet kontroll og pågriper mannen. Det er nå opprettet sak på forholdet.

00.52: Det kommer en melding om to menn som slåss ved Vår Frue kirke, og to minutter senere er en patrulje på stedet. De får kontroll på de to kamphanene og roer gemyttene. Det viser seg at den ene av de to mennene er blitt bitt i ansiktet, og han kjøres til legevakten. Mannen er ikke alvorlig skadet og ville heller ikke anmelde forholdet.

01.52: Ei middelaldrende dame slår seg vrang inne på et utested i sentrum. Hun slår og sparker mot betjeningen og politiet blir tilkalt. Damen roer seg ned når politiet ankommer, men må likevel tilbringe natten i fyllearresten. Saken er anmeldt.

02.02: En person ringer til politiet og melder om en mann og kvinne som krangler heftig i Munkegata. Melderen mener mannen virker voldelig, og en patrulje ankommer stedet etter kort tid. Kranglefantene viser seg å være et ektepar som politiet får roet ned. Ingen av de to har synlige skader og vil heller ikke anmelde forholdet. Saken blir derfor ordnet på stedet.

02.14: Politiet rykker ut etter melding om slåssing i Søndre gate. Der finner de masse mennesker, én mann som er slått ned, og en annen mann som sier at han er lege. En ambulanse blir tilkalt etter at legen anbefaler at den skadde mannen bør på sykehus. Deretter begynner politiet å etterforske saken og avhører vitner. Etter mye frem og tilbake finner de en mistenkt, men det er fortsatt mye uklarheter i forholdet og saken etterforskes videre. Den fornærmede ble ikke alvorlig skadet.

02.38: En mann havner i klammeri med en vakt på et utested i Nordre gate. Politiet ankommer stedet og får roet ned mannen. Vakten hevder mannen slo til ham over nesen og fortellerer at han vil anmelde forholdet over helgen.

12.40: Tre syklister er innblandet i en kollisjon med en skrensende tilhenger i en sving på riksvei 702 ved Flakk. Én av syklistene sendes til sykehus med alvorlige skader, men tilstanden hans er etter hvert stabil. Politiet oppretter rutinemessig straffesak i forbindelse med ulykken og skal avhøre de involverte partene.

15.18: En mann ringer til politiet og forteller at han er blitt utsatt for et bedrageriforsøk. Mannen ble oppringt fra et utenlandsk nummer av en mann som snakket gebrokkent engelsk. Den utenlandske mannen med tvilsomme engelskunnskaper skal ha lokket med store gevinster og ville gjerne ha kredittkortnummeret til trondheimsmannen, som la på og ringte politiet i stedet.

SØNDAG

00.57: En mann ringer til politiet og sier at han og to andre er blitt slått til av en annen mann på et utested i Prinsens gate. En patrulje ankommer stedet og finner til slutt urokråken. Politiet forsøker å ta med seg mannen, men en annen mann blander seg inn og forsøker å hindre politiet. Dermed blir begge pågrepet.

01.30: Politiet blir tilkalt til samme utested i Prinsens gate. En vakt melder om at en annen vakt har blitt slått til av en gjest. Når politiet ankommer stedet viser det seg at ingen har blitt slått til, men at det dreide seg om en krangel. Den vanskelige gjesten blir bedt om å dra, og gjør det, bare for å vende tilbake etter kort tid for en ny omgang med krangling. Vende tilbake gjør også politiet som denne gang setter kranglefanten i fyllearresten.