0/10

UKEQUIZ | uke 23

Ta vår quiz og bli kjapt oppdatert på et utvalg av ukens store og mindre store nyheter.

Neon-festivalen. Highasakite avsluttet festivalen lørdag kveld. Foto: Håvard Haugseth Jensen.

Neon gjør seg klar for storinnrykk i helga og har doblet antall serveringssteder. Hvor mange matleverandører er å finne på festivalen?

Danske Bank slapp en uventet nyhet onsdag denne uken som både berører kunder og ca 250 ansatte i Trondheim. Hva melder banken?

Forsker Frida Felicia Vennerød-Diesen rydder opp i myter om søsken. - Det aller mest konsistente funnet, både i Norge og internasjonalt, som har sammenheng med søskenrekkefølge, er intelligens. Hvem i søskenflokken mener forskeren at er smartest?

En drøy uke før Styrkeprøven mellom Trondheim og Oslo kan sykkelrittet vente dramatiske endringer. Hva er i gjære?

Trondheim havn går sammen med eiendomsutviklerne Koteng Eiendom og E. C. Dahls Eiendom for å blåse nytt liv i et område som omtales som en turistperle og som der det en gang sydet av liv. Hvor?

Den store festivalen for barn, Juba Juba, gikk av stabelen i Trondheim i helga. Hvor mange tok turen?

FILE - In this Aug. 13, 2020 file photo, the logos for Netflix, Hulu, Disney Plus and Sling TV are pictured on a remote control in Portland, USA. Streaming high-definition video and games can result in significant greenhouse gas emissions, depending on the technology used, according to a German government-backed study released Thursday. (AP Photo/Jenny Kane) Foto: Jenny Kane / AP

I sommer kommer sesong 2 av den kritikerroste serien på Disney+ som skildrer det hektiske livet på restaurantkjøkkenet. Hva heter serien?

En lastebil trillet rundt etter å ha havnet utfor fylkesvei 755 ved Sund i Inderøy tirsdag formiddag. Sjåføren har hatt flaks og har det etter forholdene bra. - Jeg har vært yrkessjåfør i nesten 20 år, men aldri opplevd å gå rundt før. Hvilken last hadde den?

Forestillingen Instamamma går rett i strupen på influensere. - Det er et brennhett tema, sier teatersjef Arne Fagerholt på hele Trøndelags turnéteater. Oppsetningen skal spilles 21 steder i hele Trøndelag og 3. oktober er premieren. Hvor starter familiemusikalen?

Aker Solutions i Verdal er en av Trøndelags største arbeidsplasser. Nå rekrutteres det folk på alle nivåer for å møte en grønn fremtid, og det ansettes folk hver dag. Hvor mange nye ansettelser er ambisjonen for i år?

UKEQUIZ | uke 23

Du fikk 0 av 10