Det kalde været førte til at politiet måtte ta seg av flere fulle og forkomne folk enn vanlig i helga, men kulda kan også være til hjelp:

– Kulda er en god politimann. Den fører til mindre bråk, folk blir ikke stående ute – de drar hjem, fastslår operasjonsleder Tor Mauseth.

FREDAG

20.09: Politiet får melding om to personer som slåss i en leilighet på Risvollan, der den ene skal ha truet med kniv. Politiet bevæpner seg og rykker ut til stedet. To menn, sterkt beruset, blir pågrepet og tatt med i arresten.

21.41: Det brenner i en søppelbøtte på Hoeggen skole. Flere gutter i 15-årsalderen er på stedet, de er kjent for politiet, og saken blir overtatt av den forebyggende gruppen.

LØRDAG

00.31: En svenske spytter på gjester på et utested i sentrum. Mannen, som er beruset, pågripes og settes i arresten. Det foreligger ingen anmeldelse ennå.

15.23: Politiet får tips om en bil som har ulike skilter foran og bak. De rykker ut til XXL på Tiller, der bilen står parkert. Det viser det seg at det er en stjålet bil politiet har vært på jakt etter en stund, og politiet venter på sjåføren. Da en 35 år gammel mann setter seg inn i bilen, blir han pågrepet. Han er en «særdeles kjent kriminell» og har også tjuvgods på seg.

15.44: Tre biler kjører inn i hverandre utenfor Bunnpris på Buran. En 24-årig kvinne i en av bilene er en kjenning av politiet, og de finner narkotika – antakeligvis amfetamin – og en startpistol i bilen. Kvinnen anmeldes for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand og for besittelse av narkotika.

16.03: En far melder at hans psykisk utviklingshemmede sønn (22) er savnet fra Grenaderen restaurant. Han forlot restauranten uten at resten av selskapet var oppmerksomme på det. Politiet varsler alle busser og taxier om den savnede. Like før de setter i gang en større leteaksjon, kommer den unge mannen hjem med bussen kl. 18.48.

21.36: Til sammen 230 bilførere kontrolleres for promille i Bispegata i tidsrommet 21.36 til 23.48. En fører blir tatt med promille, en bil blir avskiltet, en blir tatt uten gyldig førerkort og en stjålet sykkel i et baksete blir beslaglagt.

23.51: En politipatrulje stopper en bil på Bjørndalsbrua, med to menn på 34 og 31 år. I bilen finner de narkotika og en stor sum penger. To hus på Flatåsen blir ransaket i forbindelse med beslaget, og her finner politiet et haglgevær, hasj og marijuana.

SØNDAG

01.42: To menn på 24 og 22 år barker sammen på et utested av ukjent grunn. Begge kjøres til sykehuset av politiet – den ene noe mer skadet enn den andre. Politiet har opprettet anmeldelse.

01.48: En vakt på et utested i Nordre gate blir slått ned og resultatet er en løs tann. To åpenbart berusede menn på 23 år innbringes. Vakten vil anmelde forholdet.

02.30: Tre jenter i 18-19-årsalderen sitter på med en pirattaxi som stoppes i promillekontroll på Ilevollen. Det viser seg at mannen har kjørt i fylla og bilen parkeres på stedet. Politiet må roe ned jentene, som skal ha blitt svært engstelige med tanke på hva de hadde risikert.