0/10

UKEQUIZ | uke 19

Ta vår nye quiz og bli kjapt oppdatert på et utvalg av ukens store og mindre store nyheter.

I vår oversikt over 17.mai-feiringen i Trondheim får man blant annet ruten til alle togene. Hvor ender barnetoget i år?

Et tilfeldig søk med undervannsrobot førte til et spennende funn på havbunnen. Hva fant de?

Nesten hver tredje bedrift i Trøndelag ønsker å ansette flere personer i 2023. Samtidig melder 26 prosent av arbeidsgivere om problemer med å finne kvalifisert arbeidskraft. Både lærere, IT-folk og håndverkere står høyt på listen, men hvem er det aller vanskeligst å få rekruttert?

Handlekraftig helsepersonell i Trondheim tenker nytt og er i gang med et testprosjekt for å bedre utfordringen med mangel på sykepleiere. Hva gjør de?

OSLO mai 2008 Ung mann foran dør. Innbruddstyv. Forbryter. Tyv. Ungdomskriminell. Kriminell. Ungdom på skråplanet. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX NB1 Modellklarert Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Det ble slått alarm om et pågående innbrudd, men det viste seg å være noe helt annet. Hva rykket politiet ut til?

Onsdag 10. mai var det offisiell åpningskonsert for den 35. jazzfestivalen i Trondheim. Hva var den offisielle åpningskonserten?

Høsten 2022 ble Nordtrøndersk langrenn sterkt kritisert av blant annet Petter Northug på grunn av resultatene i Norgescupen sist vinter. Dette ble en snakkis på en videregående skole i Steinkjer, og motiverte spesielt to jenter til å svare opp på kritikken fra Northug. Hvor mange nordtrønderske løpere ble topp 10 sammenlagt i Norgescupen denne sesongen?

Ørland kommune gjennomførte denne uken en av de mest omfattende kriseøvelsene som har vært i Midt-Norge. Hva var den fiktive krisen de øvde på?

Det hageglade ekteparet fra Stjørdal har bygget hage på budsjett og deler mange gode tips. Spesielt et innslag i hagen gir mange klikk på Instagram - hva?

Hva er trenden som politiet og kommunen er bekymret for på nasjonaldagen?

UKEQUIZ | uke 19

Du fikk 0 av 10