LØRDAG

01.47: Politiet stopper en moped på Byåsen. Føreren, en mann i 40-årene, innrømmer å ha drukket alkohol samt å ikke har førerkort. Mannen blir tatt med til politistasjonen hvor det også blir gjort beslag i tabletter. Forholdet anmeldes.

01.50: Mann stoppet med falsk legitimasjon utenfor nattklubb i Fjordgata. Mannen klarer ikke å gjøre rede for hva han heter eller hvor han bor og blir tatt med til stasjonen hvor det blir avklart hvem han er før han får pålegg om å ikke oppsøke nattklubben igjen.

02.20: 30 Mannen er tilbake ved den samme nattklubben. Politiet kjører han hjem. Mannen anmeldes for falsk legitimasjon og å ikke følge politiets pålegg.

08.38: Innbrudd i leilighet på Østre Berg. Mannen i leiligheten har sovet mens tyvene har vært på ferde og er usikker på om han husket å låse døren. Et fotokamera skal være borte.

11.41: En kvinne stjeler fra fem butikker på City Syd på rad, men blir stoppet før hun kommer halvveis til dusinet. Kvinnen i 30-rene nekter å underskrive anmeldelsen, til tross for at en ansatt peker henne ut og politiet kjenner henne igjen fra overvåkningsbildene.

13.21: En person flykter fra tyvegodset idet han utløser alarmen på Vinmonopolet. Han legger i farten igjen jakken sin, som innholdet et pass. Blir tatt hånd om av en vekter når han vender tilbake. Politiet finner også en øks på mannen. Mannen i 40-årene skal være en kjenning av politiet og blir anmeldt for tyveri og bæring av øks.

SØNDAG

01.37: Politiet får melding om en «krakilsk» kvinne ved utested i Midtbyen. Kvinnen skal ha slått og sparket flere personer før politiet kommer til stedet. Hun blir tatt med til politistasjonen, hvor en ransaking resulterer i funn av hasj. Politiet oppretter sak for ordensforstyrrelse og narkotikabeslag.

02.27: Politiet ankommer en privat fest i Heimdal hvor det meldes om «kauking og roping», både ute og inne. Politiet gir de festende gjestene beskjed om å ta hensyn til naboene; det skjer ikke. 20 minutter senere avslutter politiet festen, og huset tømmes.

02.17: Det meldes om full slåsskamp i Kongens gate, der minst to privatpersoner og flere vakter skal være involvert. Én person i 20-årene innbringes og anmeldes for ordensforstyrrelse, mens en annen kjøres til hotellet sitt.

04:28: En bil kjører merkelig i nærheten av Heimdal. En mann i 30-årene blir stoppet og gir en positiv blåseprøve til politiet. Mannen innbringes og blir fratatt førerkortet.