Omringet med hippe klær, sko og sekker, sitter Bjørk bak kassen på Seams. Alt av produkter er håndplukket av Bjørk selv, men han tjener ingenting på butikksalg.

– Dessverre er det ikke mulig å jobbe med den på fulltid. Jeg jobber som programmerer samtidig som jeg driver denne butikken. Det går fint, siden det ikke er mye besøk i butikken. Dette er ikke akkurat en pengemaskin, derfor må jeg ha en jobb ved siden av. Butikken er mer som en hobby og lidenskap, sier butikkeieren.

Les også: Maken til kaffetrakter har du neppe sett før

Hvor lenge har du drevet den?

– Jeg har drevet butikken min i ett år. Det er en butikk for kvalitetsbevisste menn. Her er det bare klær av høy kvalitet. Til høsten skal jeg inngå et samarbeid med en skinnprodusent fra Melhus, forteller han.

Les også: Hobby-shop på vei mot siste stopp (PLUSS)

Les også: – Dette er en perle i Trondheim

Bjørk er oppvokst i Steinkjer, men liker Trondheim svært godt.

– Jeg har bodd her siden 2002, men jeg har også vekslet mellom å bo i Tyskland og Australia. Det beste med Trondheim er tryggheten som er her, og det rolige tempoet. Den trønderske mentaliteten er veldig bra, og her er en slags åpenhet. Dessuten er det en trivelig by, sier Bjørk.

Hva gjorde du i Tyskland og Australia?

– Jeg bodde tre år i Australia, to år i Tyskland, og studerte på begge steder.

Les også: Dagny (34) har aldri hatt en hvit vegg

Hva studerte du?

– Jeg har studert visuell kommunikasjon for design, spesielt rettet mot kunst. Man kan også si at jeg har gått grafisk design, med tyngde på kunst og markedsføring, forteller han.

Den hippe butikkeieren trives godt med å drive butikken på hobbybasis, og har ikke planer om å gjøre den til sin fulltidsjobb.

Les også: Tid for trend (PLUSS)