– Det har vært ei helg som har vært rolig, uten de mest alvorlige hendelsene, forteller operasjonsleder for Sør-Trøndelag, Leif Berglund. Han forteller at det har vært 26 personer innom arresten.

– Dette tallet ligger på det normale. Vi har merket at det er mindre folk på byen nå, forteller han.

Lørdag 5. januar

01.24: Politiet må rykke ut til en svært støyende fest i Lade Allé. En nabo har prøvd å snakke med festdeltakerne, men forteller at det kun gjorde bråket verre. Da politiet ankom stedet hører de at det er svært høy musikk og at folk slår i dører. Politiet avslutter festen og bortviste deltakerne.

02.51: Politiet får melding fra en burgerrestaurant i Midtbyen. Der har vakter blitt slått og truet av en mann født i 1987. Mannen blir brakt inn til politiet og får en bot på 5000 kroner. Han har fra før en bot som han ikke har vedtatt for lignende forhold.

03.13: En personbil nekter å stoppe for en politipatrulje ved Shell-stasjonen på Granåsen. Politiet velger å starte en forfølgelse rundt omkring i Munkvoll-området som ender i at personbilen krasjer i en murblokk. Seks personer forsøker deretter å stikke av, men blir raskt hentet inn. Tre menn og tre kvinner mellom 18 og 20 år ble kjørt til sentrum politistasjon, og bilen ble hentet av bergingsbil. Ingen ble skadet i krasjen.

Søndag 6. januar

00.30: Fem gutter født i 1995 står bak røykutvikling i en container i Jørgen B. Lysholmsvei. Guttene skal ha lekt med fyrverkeri i nærheten av stedet, men er borte når politiet kommer. Senere blir to personer truffet på hvorav den ene innrømmer å ha vært med på hærverket.

00.40: É person ringer politiet og innrømmer å ha vært involvert i en slåsskamp på et utested i Søndre gate. Politiet kommer på stedet i kontakt med en annen mann, født i 1960, som innrømmer å være medskyldig. Han forlater stedet frivillig.

01.18: Én person viser et falskt pass til en dørvakt ved et utested i Midtbyen. Mannen er født i 1995 og er dermed ikke gammel nok til å komme inn. Han blir anmeldt for dokumentforfalskning.

01.37: Politiet får melding om ruteknusing på Ila barneskole. Det skal ha blitt en krangel på et privat arrangement ved skolen og rutene knuses som følge av dette. Politiet opplyser at det trolig vil komme en anmeldelse fra skolen for hendelsen.

02.04: En person er beruset og vil ikke høre etter vaktene ved et utested i Nordre gate. Politiet ankommer stedet og tar med mannen inn. Han er i 2012 anmeldt for tre tilsvarende forhold.

03.02: I en bakgård i Nonnegata trenger en beruset person hjelp for å få stablet seg på føttene. Politiet vekker mannen når de ankommer stedet og hjelper han med å låse seg inn i sin egen leilighet.

03.11: En mann født i 1987 blir pågrepet for promillekjøring ved Ilaparken.

10.08: Politiet gjennomfører en promillekontroll på Klett. Ingen av de 48 kontrollerte sjåførene har promille.