Lørdag

00.44: En mann i slutten av 20-årene angriper en dørvakt på et utested i Nordre gate. To patruljebiler sendes til stedet. Vektere har kontroll på gjerningsmannen når politiet ankommer. Personen blir anmeldt for ordensforstyrrelser og pålegges et forelegg på 10 000 kroner.

01.14: En dørvakt ved på et utested i Nordre gate blir slått i ansiktet av en 22 år gammel mann. Gjerningsmannen påsettes håndjern, og en politipatrulje kjører ham til arresten. Mannen anmeldes for ordensforstyrrelser og får et forelegg på 11 000 kroner.

01.51: En 19-åring skal ha slått etter en dørvakt. Når politiet ankommer stedet har vaktene kontroll på vedkommende. Mannen blir brakt inn til arresten, og får et forelegg på 9000 kroner.

03.06: Melding om at en 20-åring er slått ned i Brattørveita i Trondheim sentrum. Fornærmede klager på svimmelhet og kvalme når politipatruljen ankommer stedet. Politiet får opplyst at gjerningsmennene skal være fem til seks personer i 20-årene av utenlandsk opprinnelse. Fornærmede kjøres til legevakten av politipatruljen. Politiet oppretter sak på overfallet.

03.12: Nok en melding om at en person er slått ned, denne gangen i Nonnegata. Fornærmede, en 22 år gammel mann, gir politiet en beskrivelse av mulige mistenke. Det skal ha vært tre menn, den ene av utenlandsk opprinnelse. Fornærmede er blitt sparket og slått i ansiktet. Politiet tror forholdet som skjedde ti minutter før, i Brattørveita, har sammenheng med voldsutøvelsen i Nonnegata. Forholdet anmeldes av fornærmede lørdag formiddag.

Søndag

00.30: En 30-åring er slått ned ved Bunnpris i Klostergata på Øya. Fornærmede er overstadig beruset, og nekter å oppgi personalia til politipatruljen som ankommer. Den skadde mannen settes i fyllearrest og anmeldes for ordensforstyrrelser.

01.06: En trikkefører varsler om at en overstadig beruset mann ligger i trikkeskuret i St. Olavs gate i Midtbyen.

01.13: Dørvakter mistenker at en 23-åring selger marihuana på et utested i Munkegata. Politiet kroppsvisiterer mannen og finner en kniv på innerlommen, men ikke narkotika. Vedkommende anmeldes for bæring av kniv på offentlig sted.

01.07: Politiet får melding om slåssing på et utested i Munkegata. Patruljen som ankommer får opplyst at en mann med sort/brun frakk skal ha stukket fra stedet. To menn i 30 til 40-årsalderen skal ha antastet en gjest på utestedet. Fornærmede opplever hendelsen som ubehagelig.

02.51: En politipatrulje blir bedt om bistand på en uavklart situasjon. Når politiet ankommer stedet møter de en krakilsk mann i 20-årene. Flere personer har samlet seg på stedet. Stemningen beskrives som amper. Den krakilske mannen blir pågrepet, og satt i politiarrest. Under pågripelsen ble en tjenestemann fra politiet sparket i hodet. Gjerningsmannen blir anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann.

05.17: Utforkjøring. En kvinne i 20-årene skal ha mistet kontroll over bilen og havnet 50 til 60 meter ut på et jorde i retning Tanem i Klæbu kommune. Kvinnen klager på nakkesmerter etter ulykken, og fraktes til akuttmottaket ved St. Olavs Hospital i Trondheim. Politiet mistenker promillekjøring.