FREDAG

23.57: Politiet fikk melding om mistenkelig og vinglete kjøring på E6 ved Heimdalsmyra. En mann født i 1970 ble stoppet ved Kvål og ble tatt med inn av politiet på grunn av mistanke om promillekjøring samt kjøring uten førerkort på grunn av samme forhold for et halvt år siden.

LØRDAG

00.45: For mye å drikke gjorde at en mann ble ute av stand til å ta vare på seg selv på et utested i Østbyen natt til lørdag. Mannen ble kjørt til St. Olavs Hospital av politiet.

02.56: En mann meldte fra om at samboeren ble ranet og slått ned på Møllenberg. Kvinnen snakket med samboeren sin på tur hjem fra byen da linjen plutselig ble brutt. Politiet kom raskt til stedet og pågrep like etter hendelsen to personer ved asylmottaket på Persaunet.

03.08: I Midtbyen var en kvinne født i 1980 så beruset at hun ikke klarte å gjøre rede for seg. Hun ble derfor med politiet til stasjonen for å sove ut rusen.

03.24: Naboer meldte fra om at en person knuste inventaret i leiligheten sin på Ugla. Da politiet ankom leiligheten ble mannen krakilsk og spyttet etter politiet, som også fant brukerutstyr for narkotika på adressen. Mannen, født i 1993, ble innsatt i drukkenskapsarresten og vil bli anmeldt av politiet.

SØNDAG

00.09: To ungdommer ble anmeldt for dokumentforfalskning av Studentersamfundet. Den ene, en gutt på 15 år, hadde fått låne legitimasjonen av en annen på stedet, mens den andre, en ung jente, hevdet å ha tatt med seg feil identifikasjon på byen.

02.23: En kvinne ut av stand til å ta vare på seg selv. Kvinnen, født i 1988, ble kjørt til St. Olavs Hospital i ambulanse.

02.24: I forbindelse med en slåsskamp i Kjøpmannsgata ble en mann krakilsk og bet politiet da de prøvde å ordne opp på stedet. En ung mann, født i 1991, ble tatt med inn i arresten og vil bli anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann.

03.08: Også en drosjesjåfør gikk det hardt utover da en mann født i 1964 angrep sjåføren og forlot deretter bilen uten å betale for seg. Mannen ble brakt til drukkenskapsarresten og vil trolig bli anmeldt for forholdet.

04.35: En kvinne ble brakt inn av politiet etter at hun vinglet ut i Innherredsveien. En drosjesjåfør kommer også til å anmelde kvinnen for å ha unnlatt å betale regningen.

04.44: En mann ringte inn til politiet på grunn av en krakilsk jente født i 1990. Jenten skal ha kastet både tv-en og datamaskinen til den fornærmede i bakken og nektet å forlate leiligheten hans. Politiet kom til stedet og kjørte jenten hjem hvor hun ble tatt hånd om av bekjente. Mannen vurderer å anmelde forholdet.