LØRDAG

00.16: Politiet får melding om en mann som er uønsket i en bolig i Haldens gate. Han forlater stedet da politiet ringer ham.

00.36: Nedenfor Bispehaugen har to personer blitt uenige, og politiet får melding om slåssing. En 25 år gammel mann blir tatt med til politistasjonen. Han er kjent for politiet fra før, og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse. Den andre personen skal ikke ha blitt skadet.

01.38: Ved et utested i Prinsens gate blir en mann på 18 år tatt hånd om og lagt i jern av dørvaktene. Politiet funnet finner narkotika på mannen. Han blir bøtelagt.

03.06: En 22 år gammel tromsøværing hopper i kanalen nedenfor St. Olavs gate. Han blir senere plukket opp av en politipatrulje. Han er søkkvåt, og blir tatt med til legevakten. Det er ukjent hvorfor han hoppet i vannet.

20.40: Sikkerhetsavdelingen ved St. Olavs Hospital har mistanke om at en person har satt en sprøyte med narkotika på et toalett ved barneavdelingen sykehuset. Det er blod på stedet, men politiet finner ikke personen.

2049: Politiet får melding om mulig tyveri av øl fra en butikk ved Trondheim Torg. Saken vil bli anmeldt av vektere. Politiet har en navngitt mistenkt. En 20 år gammel mann fra Øst-Europa.

20.53: I Harald Bothners vei har en angivelig svært beruset person kommet i klammeri med forbipasserende. En politipatrulje drar til stedet, men da er personen forsvunnet.

21.44: Fra Fjøsmestervegen får politiet telefon fra en mor. Hennes 13 år gamle sønn skal ha blitt slått av en ukjent person utenfor huset. Mann skal være i 50-årene, ha lite hår og ølmage. Politiet leter etter ham, uten resultat. Gutten er ikke fysisk skadet, men saken vil bli anmeldt.

23.40: I E.C. Dahls gate har en hjemme alene-fest kommet ut av kontroll. Det har samlet seg rundt 50 ungdommer hjemme hos en tenåringsjente. Vektere forsøker å roe ned festen, og det blir en konfrontasjon mellom dem og noen av festdeltakerne. Da politiet kommer har de som lagde bråk dratt.

SØNDAG

01.10: Nok en hjemme alene-fest hos en tenåringsjente går over styr. Denne gang i Klæbuveien. 30–40 ungdommer er til stede, og det er tilløp til slåssing. En politipatrulje avslutter festen.

01.44: I Elgeseter gate ser en politipatrulje en bil, der passasjeren henger ut av vinduet. Sjåføren, en 19 år gammel jente, blir anmeldt.

02.14: Et stort antall beboerne i et borettslag i Rypevegen på Kattem blir evakuert på grunn av røykutvikling. Ifølge brannvesenet har et pulverapparat blitt utløst i et fellesområde. Politiet vet ikke hvem som står bak.

03.11: Politiet får melding om en jente som ikke kan ta vare på seg selv ved en bussholdeplass i Olav Tryggvasons gate. Da politiet kommer til stede er hun oppegående, og får forlate stedet.

03.15: I Gjelvangveita blir en bil og en sjåfør på 29 år stanset av politiet, på grunn av mistanke om promillekjøring. Det blir tatt blodprøve, og mannen vil bli anmeldt.

09.10: Politiet får melding om en utforkjøring ved Jonsvatnet. Sjåføren skal ha vært uheldig på glatt føre, og kjørt inn i et tre. Politiet har ikke mistanke om noe ulovlig.