Uværet har ført til at politiet har hatt ei helg med få ordensforstyrrelser.

– For oss i politiet ble særlig lørdagen preget av det dårlige været. Det var få folk ute, så ting gikk relativt rolig for seg, men vi har hatt nok å gjøre med å bistå ved hendelser i kjølvannet av stormen. Ingen personskader er imidlertid varslet som følge av uværet, opplyser operasjonsleder Ebbe Kimo ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

LØRDAG:

00.50: Vaktene på Down Town varsler om at to menn som ikke slipper inn, nekter å forlate stedet. Politiet bistår i å fjerne de to, men etter kort tid kommer den ene av mennene tilbake. Da blir han pågrepet og satt i fyllearresten.

02.49: Ansatte på Burger King ringer politiet og varsler at en mann skal ha skallet ned en annen mann, sparket ham i magen og deretter hoppet på ham. Da politiet kommer til stedet, er imidlertid både gjerningsmann og fornærmede forsvunnet fra stedet.

04.19: En oppbrakt mann ringer politiet og forteller at han har hatt med seg en spansk dame hjem fra byen. Problemet er at kvinnen skal ha tatt med seg 2000 kroner fra mannens hjem og stukket fra stedet.

04.19: En mann sjangler inn på Shell Rosendal – kun iført shorts og sokker i uværet. Han har vært på fest på Solsiden, men er ikke i stand til å ta vare på seg selv. Han får derfor sove ut rusen i fyllearresten.

10.58: En kvinne i 40-årene blir påkjørt av en buss i fotgjengerfeltet i krysset Søndre-Olav Tryggvasons gate. Hun blir sjekket av lege på stedet, men hun er ikke alvorlig skadet. Bussen skal ha hatt lav hastighet og førerens førerkort blir ikke beslaglagt.

23.55: En 94 år gammel forvirret dame i Erling Skakkes gate blir tatt hånd om av trygghetspatruljen.

SØNDAG:

01.06: Det meldes om tyveri av flere mobiltelefoner på Down Town. Politiet ankommer og pågriper to menn i 20-årene. Senere ransakes en bolig i Trondheim, der det blir funnet flere mobiltelefoner. Like etter tyveriene på Down Town, varsles det også om tilsvarene mobiltyveri på Bar Circus. I følge politiet er mobiltyveri ute på byen i ferd med å bli et gjentakende problem, og personalet på utestedene er bedt om å være oppmerksomme.

01.38: To menn krangler høylytt utenfor et utested i Krambugata. Den ene blir pågrepet, anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted og satt i fyllearresten.

01.53: To menn i slåsskamp på Studentersamfundet må skilles fra hverandre, og saken blir gjort opp på stedet.

02.03: En vakt på Down Town ringer politiet for å få hjelp med det som beskrives som en «rabiat kvinne». Kvinnen, som er i slutten av 20-årene, blir anmeldt for ordensforstyrrelser og satt i fyllearresten.

06.38: Politiet foretar en ransaking av Bussekspressen og pågriper en 32-årig mann som har med seg en mindre mengde heroin.