- Det har ordensmessig vært en rolig korthelg i forhold til hva som er vanlig. Godt under snittet for en helgevakt. Samtidig har vi hatt litt redusert bemanning, så det har vært nok å gjøre for dem som var i arbeid, oppsummerer operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt Ebbe Kimo.

Totalt ni var innom arresten natt til Kristi himmelfartsdag. Tre av disse var knyttet til orden, mens resten gjaldt narkotika og vinningskriminalitet.

Onsdag

2208: Politiet får melding om masseslagsmål på Marinen. Det skal ifølge innringeren være amper stemning og mye russ. Politiets patrulje er på stedet ti minutter senere, men ser ingen spor etter slåsskamp.

Mens patruljen er på stedet observerer de likevel to berusede gutter under tjue år som de ser grunn til å bortvise fra området.

2255: Politiet får melding fra en person som hevder at han kjører bak et stjålet kjøretøy på Klett i Heimdal. Personen hadde sett bilde av bilen på nettsamfunnet Facebook, før han ringe politiet. Føreren følger den stjålne bilen til Øysand, hvor den til slutt blir stanset av politiet og to personer blir pågrepet. Personene, begge menn, viser seg å være kjenninger av politiet.

Torsdag

0045: En bråkmaker ved Studentersamfundet provoserer til slåsskamp og nekter å forlate området. Mannen som er under tjue år blir håndtert av vakter, før politiet kommer og henter han til overnatting i arresten. Bråkmakeren er anmeldt.

0124: En sivilpatrulje observerer en person som røyker hasj på Marinen. Personen blir anmeldt og bortvist.

0203: En 17 år gammel gutt blir pågrepet ved Nidarosdomen. Han er i besittelse av marihuana og blir derfor innbrakt, før han blir kjørt hjem til sin far. Personen er anmeldt.