Fredag:

18.30: En stekepanne tørrkoker i en bolig på Vikhammer. Det er naboer som oppdager røykutviklingen og tar seg inn i boligen. De får fjernet stekepannen fra ovnen og slått av platen. Personen som bor i boligen er beruset og har ikke fått med seg tørrkokingen. Det oppstår ingen skader på boligen bortsett fra at det har blitt dannet noe røyk.

21.22: Politiet stanser en person i en bil som de kjenner til fra tidligere i Saupstadringen. Politiet vet at denne personen ikke har førerkort. Det er ikke mistanke om ruskjøring, men mannen blir anmeldt for å ha kjørt uten førerkort.

21.27: To personer lager kvalm på en 7-Eleven-kiosk i Midtbyen. De oppfører seg veldig provoserende overfor de andre kundene og skal ved en anledning ha blottet seg. En mann født i 1982 kommer i klammeri med dem, noe som ender med at han blir slått og sparket. De to mennene rekker å stikke av fra stedet før politiet ankommer. Den fornærmede vurderer å anmelde forholdet.

Lørdag:

12.32: En motorsykkel kjører inn i en bil bakfra i Haakon VIIs gate på Lade under et forbikjøringsforsøk. Føreren av motorsykkelen, en mann i begynnelsen av 20-årene, blir skadd men er ved bevissthet når han blir sendt til legevakten. Politiet kjenner ikke farten motorsykkelen hadde. Det er 50-sone på stedet.

14.22: Naboer blir oppmerksomme på røykutvikling i en bolig i Nedre Møllenberg gate. Ved hjelp av en slegge tar de seg inn i boligen og får slukket branntilløpet på kjøkkenet. Det viser seg å være en tørrkoking. Personen som bor i boligen var ikke hjemme på tidspunktet og vil bli anmeldt for uaktsomhet.

19.33: En togfører melder fra til politiet om en mann som står og blotter seg for toget ved Lilleby. Mannen er iført rød overdel og har med seg en fuglehund. Politiet har ikke kapasitet til å rykke ut på hendelsen, men vil gjerne ha tips om noen har sett mannen.

Søndag

02.15: To menn barker sammen inne på Gossip i Nordre gate. En av dem får seg et slag i ansiktet. Vaktene på utestedet må gå mellom mennene. Personen som slo er i begynnelsen av 20-årene og forsøker å stikke av fra politiet, uten å lykkes med det. Han blir pågrepet og innbrakt.

02.20: Det oppstår knuffing i busskøen utenfor Burger King i Olav Tryggvasons gate. Det hele ender med at en mann i 20-årene blir sparket i ansiktet. Politiet blir kontaktet, men før de rekker seg dit, har de to gjerningspersonene forsvunnet fra stedet. Politiet har ikke mer opplysninger enn at gjerningspersonene skal være menn og at de snakker trøndersk.