Lørdag

01.00: 17-åring forsøker å komme inn på utested i Kongens gate med falsk legitimasjon. Neket å oppgi personalia. Utestedet vil anmelde forholdet.

02.15: Vektere ber politiet om hjelp med å bortvise to personer i Nordre gate. Den ene nektet å etterkomme pålegg fra politiet om å fjerne seg og ble belønnet med 3000 kroner i forelegg og opphold i arresten over natta.

02.14: Herremann i 50-årene ligger og sover i Kongens gate. Var ikke i stand til å ta vare på seg selv og fikk sove ut rusen hos politiet.

05.07: Full dame i 50-årene ligger på fortauet og skriker i Østersunds gate. Blir innbrakt av politiet, men setter seg til motverge. Sparker etter politimannen, spytter på arrestforvareren og slo rundt seg. Overnattet i arresten og reiste hjem med et forelegg på 15 000 kroner.

18.30: Ruset mann i førtiårene underholder seg selv med å kjøre på ansatte på Bunnpris med handlevogn. Tidligere på dagen har samme mann truet og spyttet på ungdommer i et busskur. Politiet setter han i arresten over natta og ga han et forelegg på 12 000 kroner for episoden på Bunnpris. Mannen er en kjenning av politiet og opptrer ofte truende i bybildet.

Søndag

01.41: Mann ligger og sover utenfor en bank på Beddingen. Han har lagt seg godt til rette for natten og tatt av seg skoene. Politiet gir han marsjordre, men kommer ikke spesielt langt før han legger seg til rette igjen. Politiet plukker han da opp, men på vei til arresten kommer han til seg selv og blir enig med politiet om å ta taxi hjem.

01.44: Politiet anholder en rumener som tidligere har hatt aggressiv og truende oppførsel i forbindelse med tigging. Han er godt beruset og politiet finner en foldekniv på han. Blir satt inn over natta.

01.51: Mann i midten av tjueårene roper, skriker og river ned gjerdet utenfor et utested på solsiden. Mannen blir rolig når politiet ankommer.

02.04: Melding om innbrudd eller hærverk på Nypvang skole. To knuste ruter. Politiet ønsker å komme i kontakt med folk som kan ha hørt eller sett noe.

02.42: Mann blir angrepet av det som viser seg å være to russere utenfor Nova kino. Mannen følger etter dem opp til Samfundet der politiet ankommer og pågriper dem. Forholdet vil bli anmeldt.

03.07: Politiet får inn melding om at en gruppe mennesker blåser opp tre gule gummibåter ved marinen. Melder tror de skal rafte på Nidelva. Politiet så ikke aktivitet på stedet.

04.05: Mann stoppet etter å ha kjørt på rødt lys. Det viser seg at han ikke har førerkort. Bilen blir i tillegg avskiltet da det ikke er betalt omregistreringsavgift og årsavgift.

04.11: Bil stanset i Trolla. Passasjeren hopper ut og stikker fra politiet, men de vet identiteten på mannen. Føreren viser seg ikke å ha førerkort, da det var inndratt som følge av kjøring i ruset tilstand. Også denne bilen avskiltet.

11.10: Mann på sykkel napper til seg veske fra kvinne i femtiårene i Sverres gate. Mannen mister balansen og ramler av sykkelen. Kvinnen og et vitne forsøker så å ta igjen vesken fra tyven. Etter et basketak greier til slutt tyven å stikke av. Politiet pågrep en mann for tyveriet senere på søndag.